Kursus og træningsoversigt

Vi er eksperter i læring

Vi tænker learning transfer ind i alt, hvad vi gør. Vi skaber langtidsholdbare toppræstationer gennem brug af digitale muligheder. Om end det er træning af ledere, konsulenter eller salgsstyrken, understøttes vores tilgang af kosteffektiv, fleksibel digital læring.

Vi tror på blended learning, hvor man blander traditionel onsite-undervisning med digital træning. Med dette fundament, bruger vi følgende model: 40-20-40

40% Digital forberedelse

Processen starter med digital forberedelse. Her arbejdes der med materialet (f. eks. læringsteorier og modeller) på en digital læringsplatform.

20% Onsite træning

Med et solidt fundament fra den digitale forberedelse, får kursisterne nu lov at træne det tillærte, gennem relevante og praksisnære øvelser.

40% Forankring

Den digitale platform understøtter kursisternes anvendelse af materialet i praksis, hvilket sikrer, at viden bliver til kompetencer og at det tillærte forankres.

Sales Module 1 – Initiate Sale

Online selvstudie

This is the first module out of three in our sales training program. This first module will teach you how to initiate sale, work with your pipeline as well as sales mindsets and your own personal leadership.

Vital Changeformation Lead

1-day Trial Training

The need to be able to break barriers and drive effect full change is rising in Danish organizations. Many companies are therefore these days appointing change agents which are to help and support the organization internally by handling the big changes coming over organizations as a result of disruption and an increase in digitalization.

Den værdiskabende konsulent

Kurser for konsulenter

Arbejdet med konsulenter foregår på den præmis, at kunden og købsrejsen har ændret sig. Hvor man tidligere købte løsninger, handler det i dag om forretningsudvikling, som reelt eksekverer forandringerne gennem relationer og dokumenteret effekt.

Lederudvikling

Kurser for ledere

Lederne spiller en helt central rolle i alle de processer, som vi arbejder med. Særligt når nye tiltag skal implementeres, er det vigtigt, at lederen er klædt på til at implementere og fastholde den nye adfærd og anvendelsen af nye værktøjer.

Det værdiskabende salg

Kurser for sælgere

Nogen vil mene, at verden ikke behøver endnu et salgskoncept, fordi de bedste allerede har set dagens lys. Realiteten er, at digitaliseringen har givet kunden magten og forandret købsprocessen.

Viden til tiden

Viden skal være til stede, når vi har brug for den. I en travl hverdag, er det traditionelle kursus en omkostningsfuld disciplin, da timerne brugt på kurset er tid væk fra kunden eller projektet. Vi tror på, at digitalisering er vejen til at nå mennesker uafhængigt af tid og sted.

Saxumia er vores bud på en omkostningseffektiv og digital tilgang til ny viden. Dette learning management system (LMS) har et brugervenligt interface, som giver dig forskellige træningsmaterialer såsom interaktiv content, øvelser, videoer og tests.