Adfærd driver resultater

Vi er passionerede omkring kundefokuseret værdiskabelse, ekspertise og digital læring.

Peak Balance

Vi er en konsulentvirksomhed, der sætter mennesker i fokus og bruger vores forretningsmæssige og strategiske forståelse til at skabe værdi for vores kunder.

Vores mission er enkel: Vi vil hjælpe virksomheder med at opnå topresultater gennem balancen mellem forretning og mennesker.

Vi har specialiseret os i at hjælpe vores kunder med at opnå markant bedre resultater ved at:

  • Udvikle strategiske og forretningsmæssige målsætninger
  • Digitalisere viden, understøtte forandringer i kulturen og skabe en ny virkelighed
  • Styrke relationen til kunden og udvikle en kundefokuseret kultur
  • Tro på lederskab i hverdagen som vejen til succesfulde forandringer
  • Tænke learning transfer ind i alle processer og uddanne ledelsen i at forankre og fastholde udviklingen

Vores historie

2006 Peak Balance bliver stiftet af Britta Ankerstjerne. Dengang under navnet Peak Solutions. I starten var opgaverne forretningsudvikling og coaching. Sidstnævnte skulle vise sig at være vejen ind i en ny konstellation, som førte til navnet Peak Balance.

2007-2010 I denne periode begyndte undervisningen af sælgere og konsulenter i tæt samarbejde med Franklin Covey, da Britta Ankerstjerne tog træningskonceptet “Helping Clients to Succeed” til Norden for Franklin Covey.

2010 Peak Solutions indgår samarbejde med Belle Balance og ændrer navn til Peak Balance. Nu var fokus på at levere coaching til fleksible lønpakker. Der blev hurtigt opbygget et landsdækkende netværk af håndplukkede coaches. Peak Balance flytter desuden til lyse lokaler i Nyhavn, København.

2011 Britta Ankerstjerne udvikler sit eget træningskoncept til konsulenter, sælgere og deres ledere med fokus på relationsbaseret salg. Sideløbende med træningen af sælgere og konsulenter, opstår der et behov for at arbejde med forretningsudvikling, lederudvikling, trivsel og rekrutting, hvorfor disse elementer indgår som en naturlig del af leverancerne til vores kunder i dag.

Vores mission

Vores mission og mål hos Peak Balance

Gazellevirksomhed

2013 Ideen om at digitalisere undervisning opstår. Dette med ønsket om en mere fleksibel og omkostningseffektiv tilgang til læring for både kunder og Peak Balance selv. Vi byggede vores første LMS. Peak Balance vinder desuden sin første Gazelle award, udstedt af Børsen (læs mere om prisen her).

2014 Arbejdet med at digitalisere virksomhedens undervisningsforløb forsætter, og forretningsområdet Content Factory, hvor digitalt undervisningsmateriale produceres, bliver en realitet. Et hold af produktionsfolk ansættes og Peak Balance bliver endnu en gang kåret til Gazellevirksomhed af Børsen.

Den digitale mission

2015 Peak Balance begynder at hjælpe andre virksomheder og organisationer med at omstille deres undervisning fra analog til digital.

2016 Vi udvikler vores 3. generation af LMS – et learning management system, der understøtter digital læring og gamification. Derudover bliver Peak Balance officiel licenstager på det vindende amerikanske koncept VitalSmarts, der træner folk i top performance adfærd. Produktionen af det digitale content forsætter til flere internationale kunder fra hele verden, og virksomheden begynder selv at undervise i Europa og USA.

“For os er digitalisering ikke bare en del af en agenda – for os er det en mission. Vi har brugt kræfter på at lave en digital platform, der understøtter hele læringsforløb, og samtidig også digitaliseret den viden og indsigt, vi selv ligger inde med som træningshus.”

2017 Bæredygtighed begynder at fylde mere og mere. Den første globale kunde bliver undervist 100% digitalt. Vores onsite træning på de internationale kunder overgår til online træning med en live træner. Træningen foregår via Adobe Connect og webcams.

2018 Vi konceptualiserer vores 3 træningsspor og begynder at optage associerede partnere i Danmark.

2019 Der er nu fokus på at indgå samarbejder med udenlandske partnere.