Nyhedsbrev April 2018

 

Denne måneds nyhedsbrev omhandler

  • Ny partner hos Peak Balance
  • Ny Samarbejdsaftale
  • Crucial Conversations webinar
  • Influencer Webinar

 

 

Velkommen til vores nye Partner

 

Poul Nielsen er tiltrådt som Partner hos Peak Balance efter flere år som Partner & Headhunter hos Signium Danmark. Poul har tidligere blandt andet arbejdet hos Saatchi & Saatchi, Leo Burnett og LEGO.

Poul vil indgå i den daglige ledelse og får ansvaret for udvikling af kunder i samarbejde med Britta & Peter Ankerstjerne. Han har de seneste mange år arbejdet med organisationsudvikling, winnerteams og tiltrækning af ambitiøse mennesker til ambitiøse virksomheder.

 

Han er i dag sparringspartner for en lang række virksomhedsledere ift. at udvikle vinderadfærd, processer og kultur der understøtter virksomhedernes målsætning og ambitioner.
Derudover er han foredragsholder i en række direktørnetværk og medlem af flere advisory boards.
I fritiden spiller Poul golf og løber.

Du kan kontakte Poul på pn@peakbalance.dk eller
telefon 31 40 01 14.

 

 

 

Nyt samarbejde med SG PROMOTION

 

Vi kan glædelig fortælle jer, at Peak Balance har indgået en samarbejdsaftale med SG Promotion, som sælger reklameartikler. Aftalen går ud på, at SG PROMOTION som det formentlig første firma i Danmark, vil tilbyde deres kunder, at de kan fortælle en historie med deres reklameartikler. Det gøres ved at Peak Balance skaber en speeddrawing som fortæller det som kunden gerne vil kommunikere. Det kan f.eks. være om deres virksomheds historie, eller et bestemt produkt de ønsker at promovere etc. Det er en helt ny måde at kommunikere med sine reklameartikler.

Kort sagt kan man give LIV TIL SIN REKLAMEARTIKEL og det gøres via en QR-kode som sættes på reklameartiklen.

 

I dag er der flere telefoner, der kan læse QR-koden direkte via telefonens kamera. Ellers skal man have en QR-reader APP som kan downloades gratis. Speeddrawingen som bliver skabt kan i øvrigt også bruges alle mulige andre steder man ønsker det. F.eks. på visitkort, Facebook, hjemmeside, LinkedIn mm. Man betaler kun en gang for speeddrawingen og derefter er man frit stillet til at bruge den hvor man har lyst til.

Vi i Peak Balance ser rigtig meget frem til samarbejdet med SG PROMOTION som vi forventer os meget af.

 

 

Optagelsen af Crucial Conversations webinar d. 23.3

 

Gik du glip af vores CC webinar kan du se eller gense sessionen her.
Webinaret havde fokus på projektledere og deres udfordringer.

 

I webinaret blev der præsenteret for værktøjer til at øge projekt performance som skaber markant bedre resultater.

 

 

INF Webinar d. 23/4

 

Du har nu mulgihed for at deltage i vores INF Webinar.

Vores INFLUENCER Training fokuserer på at opbygge strategier for at hjælpe organisationer og individer med at ændre deres adfærd for at få bedre resultater.
Kunne du være interesseret i at høre nærmere og få hjælp til at løse dine problemer ved brug af Influencer? Så deltag i vores Webinar d. 23/4.

Related Posts