Ledertræning

Vil du udvikle dine kompetencer som leder?

Lederne spiller en helt central rolle i alle de processer, som vi arbejder med. Særligt når nye tiltag skal implementeres, er det vigtigt, at lederen er klædt på til at implementere og fastholde den nye adfærd og anvendelsen af nye værktøjer.

Vil du udfolde dit indre potentiale?

Vi tilbyder coaching både til medarbejdere og ledere. Vores coaches er veluddannede og har mange års erfaring med coaching i både private og profesionelle relationer.

Vi coacher efter den systemiske og anerkendende psykologi, og har tre forskellige former:

Ledercoaching Vi tilbyder ledercoaching både enkeltstående og som en del af en større sammenhæng. Vi arbejder med mange forskellige ledelsesværktøjer og coacher både på det personlige plan og på selve rollen som leder, for at styrke dine operationelle og strategiske færdigheder.

Karrierecoaching Vi hjælper dig med at tilrettelægge et målrettet karriereforløb, der balancerer dine karriereønsker med virksomhedens behov. Coachingen tager udgangspunkt i en test indenfor Karrieremodellen fra Center for Ledelse, som er med til at afdække dine drivers i forhold til karriere.

Work-life coaching Denne coachingform tager udgangspunkt i balancen mellem dit arbejdsliv og privatliv. Arbejde, forstået som din karriere og ambitioner, og livsstil, forstået som helbred, fritid og relationer, udgør tilsammen en unik symbiose, som vi bearbejder.

Vi styrker ledere på det operationelle og strategiske plan

Det gør vi ved at sammensætte et særligt program til dem, der skal stå i spidsen for forandringerne. Vi skræddersyr løsninger afhængig af den enkelte opgave – det kan være alt fra ledercoaching til større processer med flere ledere. I vores arbejde med ledere anvender vi en række forskellige ledelsesværktøjer og coacher både på det personlige plan samt på selve rollen som leder.

Vital Changeformation Lead

The need to be able to break barriers and drive effect full change is rising in Danish organizations.

Many companies are therefore these days appointing change agents which are to help and support the organization internally by handling the big changes coming over organizations as a result of disruption and an increase in digitalization.

VitalSmarts

Vi tror på, at adfærd driver resultater
I Peak Balance er vi den danske udbyder af det amerikanske koncept: VitalSmarts – et træningskoncept, der sætter mennesker i fokus for at forbedre individuel og organisatorisk effektivitet.
Vi træner både individer og teams i at tage afgørende samtaler, at skabe øget ansvarlighed og forandringer i organisationen.